Cum comand, transport, retur si intrebari

Cum comand

Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit o carte pe care doriti sa o achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de carti existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la una, mai multe sau toate cartile introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte carti in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizeaza comanda. Apoi este necesar sa completati campurile formularului de comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Livrati la o alta adresa? si introduceti informatiile dorite. In campul Note comandă completati eventualele informatii suplimentare pe care le considerati a fi necesare.
Dupa cum obervati, pentru a plasa o comanda nu este creat nici un cont de utilizator.

Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plasează Comanda pentru a trece la pasul urmator.

Daca ati selectat Plata securizata cu card atunci veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc, unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Apoi, ca si in cazul selectarii optiunii Plata ramburs la curier sau Plata prin transfer bancar veti primi un email de confirmare a comenzii, care in cazul Platii prin transfer bancar va contine si instructiunile necesare efectuarii platii.

Transportul

Metode de livrare, Transportul, se realizeaza printr-o firma de curierat. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Politica de retur

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat carti online de pe site-ul www.edituracorbalb.ro. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.
Consumatorul informeaza Vanzatorul cu privire la decizia de retragere din contract printr-o notificare scrisa la contact@edituracorbalb.ro
Returnarea se face la adresa sediului societatii asa cum este ea mentionat pe factura de achizitie.

Intrebari

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?
Da, EDITURA CORB ALB (edituracorbalb.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea de facturare?
In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?
Pentru a face cumparaturi pe acest site, nu este necesar sa va creati un cont de utilizator.

Pot modifica o comanda lansata?
In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati scriind la adresa contact@edituracorbalb.ro
Va rugam sa precizati numarul comenzii si data efectuarii acesteia, informatii pe care le gasiti in emailul pe care l-ati primit, de confirmare a comenzii.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?
Nu, deoarece pentru a comanda pe site nu este necesar un cont de utilizator, si de aceea astfel de informatii nu sunt stocate.

Doresc sa achizitionez o carte care nu este pe stoc. Cum procedez?
Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea cartii, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@edituracorbalb.ro

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?
In acest caz, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@edituracorbalb.ro.